Publicerad: 2019-04-01 17:26

Internetcaféer i Sverige [ANNONS]

Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med rouletteguiden.se.

När det kommer till gaming och att spela dator- eller tv-spel, föredrar många att göra det i sällskap med andra. Det finns flera stora gaming-communities runt om i Sverige och flera olika platser att besöka om du vill hitta likasinnade. Vi kommer här att tipsa om fyra olika internetcaféer som du kan besöka om du vill njuta av unik spelkutur.

Escape Gaming i Gävle

Om du är sugen på att dra ihop ett gäng vänner för ett LAN eller bara vill njuta av en okomplicerad spelstund är Escape Gaming stället att gå till. I denna spellokal finns det plats för totalt 50 gamers så det kan vara bra att boka en plats innan du kommer hit. Väl på plats kan du, förutom att spela och delta i tävligar och aktiviteter, njuta av lättare mat som en macka eller en kopp kaffe eller en läsk tillsammans med snacks som godis eller popcorn. Escape Gaming är den perfekta platsen för gävlebor med ett stort intresse för spel, en mötesplats för gamers helt enkelt!

Virtual Reality i Malmö

Är du redo att ta spelandet till en ny nivå? Det är nämligen upplägget hos VR i Malmö. VR står för Virtual Reality och är en ny form av spelande som har tagit gamingvärlden med storm under de senaste året. Med hjälp av ett par speciella glasögon, handkontroller, suverän grafik och möjligheten att se spelet från alla vinklar, kan du i princip befinna dig i spelet du spelar!

Du kan boka in en spelsession hos Virtual Reality i Malmö som privatperson eller välja det som specialevent, till exempel inför en svensexa eller möhippa, som team event med kollegorna på jobbet eller en födelsedagsöverraskning för någon!

Gameeffect i Jönköping

Du som bor i Jönköping, eller bara är på besök, och letar efter ett ställe där du kan dyka ner i spelens värld, har ett givet val. På Gameeffect i Jönköping finns totalt 55 datorer att tillgå och internetcaféet har dessutom ett samarbete med Dreamhack för att kunna erbjuda alla gamers det allra bästa. Håll koll på fliken "Nyheter" på Gameeffects hemsida, här lägger de upp allt ifrån kommande evenmang till Bootcamps och tävlingar!

House of Gamers i Göteborg

House of Gaming är en renodlad e-sportsarena i Göteborg där du som älskar spel kan komma och leva ut dina vildaste fantasier. Lokalen erbjuder 45 sittplatser och 25 licenserade spel, bland annat World of Warcraft, Call of Duty Ghost, League of Legends och Diablo 2. Du kommer spela via den allra senaste hårdvaran, det vill säga riktigt bra datorer och tillhörande headset. Självklart finns det även lättare mat och snacks att köpa i lokalen för att göra din spelstund komplett!

Sammanfattning

På ett internetcafé finns underhållning för såväl erfarna gamers som nyfikna själar som vill testa på det senaste. Som tur är finns det flera av dessa runt om i Sverige där communities kan samlas och spela med eller mot varandra, vi har tipsat om en handfull som är utspridda över vårt avlånga land, men det finns självklart fler alternativ att utforska.

Det finns även flera alternativ till underhållning på nätet, om du trivs bättre hemma men samtidigt vill se vad som finns att spela kan du till exempel du spana in https://www.rouletteguiden.se/. Där finns mycket skoj för den som är intresserad av online spel.
Vid frågor: Kontakt@gävlestad.se - Gävlestad.se © 2019