Gävle stad
Gävlestad.se facebookGävlestad.se instagramGävlestad.se twitter

Busgäng härjar i Sätra: "Välkommen till Sätra.."

Busgäng härjar i Sätra: "Välkommen till Sätra.."
Publicerad:

På den senaste tiden har det varit mycket oroligheter i Sätra. I September rapporterades en skottlossning i Sätra och nyligen utsattes Sätra centrum för en rökbomb. Härjandet fortsätter, senast har kommunens elbilar blivit utsatta för skadegörelse. Nästan alla bakrutor på bilarna var sönderslagna en morgon.Även en tonåring har blivit utsatt för skadegörelse på sin mopedbil som några har vält under en Brynäsmatch.

Nu vässas diskussionerna i sociala medier om Sätra, ska man införa ett medborgargarde? eller fixa en utökad polisiär närvaro? Vad är lösningen?

Många ställer sig frågan, vad är lösningen på denna galenskap och vilka står skyldiga? Mycket tyder på att det är ungdomsgäng som härjar runt i Sätra. Vad tror ni är lösningen? Bör vi anordna fler och billigare aktiviteter åt ungdomarna? Något lär vi försöka göra för det här går inte.

> Vittne sökes!!! Sonens moppebil vält idag/ikväll under Brynäs CHL-match på Gavlerinkens parkering ???? In i en annan bil... #CHL #brynäs > > Ett inlägg delat av Theresa Findin (@theresa_findin) Nov 7, 2017 kl. 11:44 PST

Gillar du det här innehållet? Dela till dina vänner

Läs merFakta om Gävle

Fakta om Gävle

Gävlebocken

Gävlebocken

Hockey i Gävle

Hockey i Gävle

Att göra i Gävle

Att göra i Gävle